BigWheel GX

INS604

Ny

BigWheel GX hard tail med Sram GX Eagle 1x12, Sram Guide bremser, Brose el krank motor 90 Nm, BMZ batteri på 635 watt timer, GX Eafle thecnology 32 T front drev, og en Rocksox Bluto demper.

Mer detaljer

38 600,00 kr

Mer informasjon

Det kommer inn nye klassiske BigWheel rammer hvor batteri enkelt tas av sykkel. Designet på rammen er klassisk og ikke minst praktisk, kanskje den beste Fatbike rammene ever made. Det skal ikke bare skal se bra ut, men ha en funksjon dette er hardtailen som tåler de ekstreme påkjenninger. De har oppsett GX, XO evt Eagle leveres med 1 x 12. Vi har Sram Guide bremser med 200 front skive og en 170 bak altt Sram. Maskinen er Brose og batteri er på 650 watt timer fra tyske BMZ dvs maskin og batteri er Tysk med rest fra Sram. Demper er Rocksox Bluto 150 mm. Syklene er testet vinter og sommer siste tur i myr terreng med sekk, turen var på 6 timer å vi greide kun å bruke opp 2 av fem streker på batteri i myr som er det tyngste av alle terreng å bevege seg i det synes vi var betryggende å vi fikk lyst på mere!! Hjul kan leveres i følgende dimensjoner 26 med 100 mm felg evt 27,5 og 29 pluss med 50 mm felg. Rammen er en klassiker med dupp ned ved sete for å spare lysken for de værste smellene i terreng og på snø den er en hardtail forsterket ramme som tåler trøkket fra motoren på enorme 90 Nm. Vårt standard oppsett er Sram 32T front med GX kassett fra Sram. Kassettene har tålt vår testperiode meget bra å vi fornøyd med prestasjon å presisjonen på giringen. Syklene lages i Flå og testes godt før de leveres ut, gaffel, styre og stem tilpasses individuelt etter hvordan man liker å sitte å til bruksområdet. Syklene leveres med to sett dekk pigger og sommer dekk vi har ikke pigg dekk til 27,5 (City Hard core)men kun til 29 pluss ( city Ultra ) og til 26. Maxxis sommer og Snow Storm vinter dekk, man kan også velge to sett hjul 29 pluss til sommer og 26 til vinter. Vinter dekk er 4,9" som bærer godt, disse er også fantastisk i myr og vått fjellterreng der en MTB kommer til kort. Dette er en tanks av en sykkel laget i Norge for norske forhold.

http://www.brose-ebike.com/en/the-motor/

Omtaler

Ingen kommentarer nå.

Skriv en omtale

BigWheel GX

BigWheel GX

BigWheel GX hard tail med Sram GX Eagle 1x12, Sram Guide bremser, Brose el krank motor 90 Nm, BMZ batteri på 635 watt timer, GX Eafle thecnology 32 T front drev, og en Rocksox Bluto demper.

Skriv en omtale